WordPress software

Contact formulier toevoegen aan WordPress

Contact formulier toevoegen aan WordPress

Vandaag gaan wij je laten zien hoe je een contact formulier toegevoegd aan je WordPress site. Wij maken in dit bericht gebruik van de Contact 7 plugin. De contact 7 plugin is een van de meest gebruikte contact plugin om WordPress.

Wie gebruikt de plugin?

Heel veel mensen inclusief wij gebruiken al jaren deze plugin. Contact 7 heeft miljoenen actieve gebruikers over de hele wereld. Ook is er regelmatig een update waarmee ze de services ook beter maken.

Wat kost de plugin?

Het contact 7 formulier is op dit moment gratis er is ook geen betaalde versie. Een hele goede plugin die niks kost ideaal dus!

Hoe download je de plugin?

Je kunt het downloaden via hun site ook kun je de plugin vinden via WordPress. Ga naar WordPress nieuwe plugin klik op zoeken en dan contact 7.

Hoe activeer je de plugin en verander je de inhoud van de plugin?

Je download eerste de plugin hoe dit moet staat hier boven. Ga naar plugins geïnstalleerde plugins dan zoek hem op en klik je op activeren. Hoe verander je de inhoud van plugin? Deze vaak krijgen wij vaak. Deze plugin is niet alleen een contact formulier maar je kan er mee maken wat je wil. Ga naar contact formulier en dan nieuw contact toevoegen. Er is een standaard contact formulier klaar. Deze kun je veranderen met de drag and drop methode. Ook gebruiken wij deze plugin altijd en passen wij hem aan met Elementor pro.

Conclusie

De contact 7 plugin is volgens ons de beste gratis plugin voor een contact formulier. De drag and drop methode is ideaal en je kan zonder kennis van programmeren een mooi formulier in me kaar zetten. 

Website laten maken?

Wil jij een website laten maken door een webdesign & online marketing specialist, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij zetten uw wensen graag om naar realiteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *