WordPress website laten maken (1)

Divi

Wat is Divi?

Divi is een van de meeste gebruikte templates voor WordPress. Als je dit pakket aanschaft krijg je 85 templates voor maar €224,00. Ook krijg je de templates je hele leven lang ideaal dus.

Wie bouwt Divi?

Divi is opgericht door Barty Krijger, de oprichter van de Dividivi LOM school heeft er 16 jaar lang gewerkt. Het template is uitgegroeid tot een van de meeste gebruikte templates van dit moment. Dat mag ook wel want de oprichter heeft er extreem veel tijd in gestoken.
Wat kost Divi?

Je mag dan alle thema’s en plugins van Elegant Themes gebruiken op zoveel sites als je maar wilt.
Als je na een jaar besluit je lidmaatschap te stoppen mag je Divi gewoon blijven gebruiken, maar je ontvangt dan geen updates en support meer. Om die reden heb ik zelf gekozen voor de lifetime licentie, die $ 224,00 kost via onderstaande knop. Dat is een flink bedrag, maar daarvoor krijg je wel levenslang support en updates zonder verdere (jaarlijks) terugkerende kosten. Je hebt de investering voor een lifetime licentie
dus in 3 jaar tijd terugverdiend, en aangezien je op de langere termijn eigenlijk niet zonder updates kunt raad ik je aan hiervoor te kiezen (als je kunt missen natuurlijk). Koop lifetime licentie.

Conclusie

Wij vinden dit template ideaal voor bijna alle WordPress websites. Het pakket wordt daarom gebruikt door extreem veel sites. In al deze templates zit extreem veel werk door de oprichter. Ook krijg je met het liftime pakket alle updates makkelijk ideaal dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *