WordPress juiste cms

Elementor installeren

Elementor installeren

Je kunt Elementor op verschillende manieren installeren. Het kan namelijk via WordPress zelf en via de website van Elementor. Wij leggen je vandaag precies uit hoe jij deze pagebuilder kan downloaden en hoe je hem dan uiteindelijk kan activeren. Ook leggen wij de verschillen uit tussen de normale versie en pro versie.

Plugins-downloaden

Installeren via WordPress

Wanneer je bent ingelogd kom je op de WordPress admin pagina. Ga dan naar  Plugins – nieuwe plugin – zoeken typ dan in ”Elementor” klik op dowloaden en daarna activeren. Deze pagebuilder is nu gelijk actief. Wij gebruiken als thema, het thema GeneratePress die kunnen wij julllie ook aanraden.

Elementor-gratis

Installeren via Elementor 

Je kunt deze pagebuilder ook makkelijk installeren via hun eigen website. Ga naar Elementorget started –  yes en kies je pakket. Wij hebben zelf het pro pakket die kunnen wij jullie ook zeker aanraden. Met het pro pakket kun je gewoon meer dan met het gratis pakket. Met het pro pakket bouw je gewoon veel betere websites.

Plugins-downloaden

De pro versie installeren

Het installeren van de pro versie gaat het zelfde als bij de gratis versie. Ga naar Elementor – get startedyes – kies een pro pakket. Wanneer je hem hebt gekocht kun je makkelijk het zip bestand downloaden en hem toevoegen aan je WordPress website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *