Online marketing

CONTENT SPECIALIST | SEO SPECIALIST

Wat is online marketing?

Online marketing is letter het laten zien van uw producten online. Er zijn veel gratis versies van online marketing zoals SEO en een Facebook of Instagram pagina voor uw bedrijf. Ook zijn er veel betaalde versie ook wel SEA genoemd. Enkele voordelen hier van zijn Facebook en Instagram Ads.

WordPress webshop of website
WordPress Website laten maken

Wat kost online marketing?

Wat online marketing precies kost is lastig te zeggen. Hoe meer mensen je wilt bereiken hoe duurder het wordt. Met Facebook en Instagram Ads kun je erg doelgericht adverteren, zo haal je het maximale uit uw marketing budget.

Welke manieren van online marketing bieden wij aan?

Wij bieden twee verschillende soorten online marketing aan. Dit is content schrijven en SEO optimalisatie. Wij hebben met deze beide diensten jaren lange ervaring. We zijn daarom de partij die uw online marketing kan verzorgen.

WordPress hulp op afstand
WordPress CMS

SEO optimalisaite

Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten (ook wel gratis genoemd) van de zoekmachines. In Nederland hebben we het dan in zo’n 95% van de gevallen over Google, maar daarnaast zijn er ook zoekmachines zoals Bing en DuckDuckGo

 

Content schrijven

Als content schrijf specialist weten wij alles over content. Wij leveren content op verschillende manieren: Blog, Nieuwsbrief en review producten. 

 
WordPress WooCommerce webshop

Onze specialiteiten

WordPress specialist

Als WordPress specialist weten wij precies hoe wij uw website kunnen maken. Wij kunnen overweg met verschillende plugins en thema’s

 

SEO specialist

Als SEO specialist weten wij als geen ander hoe wij websites vindbaar kunnen maken in de zoekmachine. We hebben jaren ervering met het verbeteren van SEO.

 

Content specialist

Doordat wij jaren ervaring hebben met het schrijven van blogs, zijn we de uitgelezen partij om voor uw website content te schrijven

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

CONTACT

CONTACT FORMULIER