Neostrada

Siteground hosting

Wat is Siteground hosting?

Dit is een bedrijf is opgericht in 2004 in Sofia Bulgarije door  Ivo Tzenov. Het bedrijf host nu meer dan 2 miljoen domeinnamen over de hele wereld. Ook is he al een lange tijd de betrouwbaarste hosting van WordPress. Wanneer je een hosting abonnement neemt op Siteground hosting kunnen wij jouw 60 procent korting geven. Als je je via deze link registreert .

Wie maakt Siteground hosting?

Siteground hosting is ontwikkelt en opgericht in Sofia Bulgarije. Ivo Tzenov heeft zijn bedrijf in 16 jaar laten groeien tot de nummer één hosting te wereld. Bij het bedrijf werken nu zo’n 500 mensen.

Wie gebruikt Siteground hosting?

Heel veel WordPress bureaus en grote bedrijven gebruiken deze betrouwbare hosting. Ook wij gebruiken al jaren deze hosting. Ook hosten zei alle websites van onze klanten. Het is al jaren een betrouwbare hosting partij. Wij hebben er eigenlijk ook nog nooit problemen mee gehad. Een goede hosting is cruciaal voor jouw website en bedrijf. Wij gebruiken deze hosting al jaren samen met Elementor pro. De samenwerking met een goede host en een fantastische web builder is cruciaal. Interesse in hosting registreer je via deze link met 60% korting.

Wat kost siteground hosting?

Siteground bied verschillende pakketen aan voor verschillende producten we beginnen met de hosting.

StartUp

Dit is het instap pakket voor de hosting. Wat zit er allemaal in dit pakket?

Dit pakket kost normaal gesproken €12,99 per maand. Registreer je je via deze link dan kost het maar €5,99 per maand. Dat is een korting van 60%. Ook krijg je voor dit relatief kleine maand bedrag een fantastische hosting partner.

GrowBig

Dit pakket heb ik zelf een lange tijd gebruikt. De eerste twee jaar van mijn bedrijf om precies te zijn. Het is echt een fijne hosting en ik heb er nog nooit problemen mee gehad. Veel mensen die veel met WordPress werken hebben Siteground als hosting. Het volgende zit in dit hosting pakket:

Het grote voordeel aan dit pakket is dat je onbeperkt aantal websites mag hebben. Terwijl je bij het Startup pakket maar 1 site mag hebben. Dit pakket kost normaal gesproken €22,99 per maand. Maar als je je via deze link aanmeld kost het MAAR €9,99 per maand. Voor dit geld kun jij onbeperkt aantal websites maken. Ook krijg je nog eens 60% korting.

GoGeek

Het laatste hosting is natuurlijk ook het beste. Dit is de beste hosting die ze aanbieden. Wij gebruiken zelf ook al jaren dit pakket.  In het pakket zit het volgende:

Dit pakket kost normaal gesproken €34,99 per maand. Maar registreer je je via deze link. Kost het maar €13,99 per maand dat is dus 60% korting.

Domeinnamen

Siteground host niet alleen websites ook verkopen zei domeinnamen. In dit bericht gaan we het hebben over de bekendste domeinnamen: .com, .nl en .eu.

Wat kost een .com domeinnaam?

Een domeinnaam met .com kost bij deze provider €13,95 per jaar. Wanneer je een .com domein koopt staat hij gelijk online. Dat is een voordeel op de .nl waarbij je ongeveer 1 uur moet wachten. .com domein nodig ga naar Siteground.

wat kost een .nl domeinnaam? 

Een .nl domeinnaam kost €13,95 per jaar dat is een normale prijs voor een domein. Een nadeel dat het tot een uur kan duren voordat het online staat.

Wat kost een .eu domeinnaam?

Een .eu domeinnaam kost €12,95 dat iets onder de gemiddelde markt prijs. Ook staat eu meteen online in tegen stelling tot een .nl.

Beheerde Cloudhosting

Could hosting is zeker niet goedkoop maar wel handing. Als jouw bedrijf te groot is voor de normale hosting is dit de oplossing. Ook krijg je met deze techniek meer inzicht wie je klanten nauw en echt zijn. Ook kun je je bedrijven online een stuk sneller opschalen. Met beheerde couldhosting van  Siteground wordt uw cloudhosting gedaan door professionals.  Ook bieden ze verschillende pakketen aan die gaan we nu uitlichten:

Binnenkomst

Het starters pakket voor beheerde cloudhosting. Wat zit er allemaal in dit pakket?

 • 4 CPU Cores
 • 8 GB RAM
 • 40 GB SSD Space
 • 5 TB gegevensoverdracht 

Dit is alleen geschikt voor middel grote en grote bedrijven. De hosting kost €80,00 per maand. Wil je hier meer over weten dat lees je hier

Bedrijf

Dit is voor bedrijven willen opschalen met hun cloudhosting. Dit is een uitstekend pakket. Wat zit er allemaal in?

 • 8 CPU Cores
 • 12 GB RAM
 • 80 GB SSD Space
 • 5 TB gegevensoverdracht 

Een extreem goed pakket maar dat kost ook wat. Dit pakket kost €100,00 per maand. Wil jij hier meer over weten lees meer.

Zakelijk plus

Dit pakket is perfect voor de wat kleinere online bedrijven. Dit pakket is vooral bedoeld voor webshop met rond de 2 miljoen omzet per jaar. Wat zit er allemaal in dit pakket:

 • 12 CPU Cores
 • 16 GB RAM
 • 120 GB SSD Space
 • 5 TB gegevensoverdracht 

Dit pakket kost €240,00 voor dit geld krijg je de één na beste couldhosting van Siteground. wil jij hier meer over weten dat lees je hier.

Superkracht 

Baas boven baas de gene die het allerbeste uit hun bedrijven willen halen en veel budget hebben gaan voor dit plan kiezen. Wat zit er allemaal in dit pakket?

 • 16 CPU Cores
 • 20 GB RAM
 • 160 GB SSD Space
 • 5 TB gegevensoverdracht 

Dit een extreem goed pakket ik heb zelden beter gezien. Het pakket kost €320,00 per maand. Voor dit geld gaan zei jouw cloud voorledig beheren. Wil jij er mee over weten dat lees je hier.

 

Conclusie

Wat uiteindelijke het beste is is moeilijk te zeggen. Wat het beste is ligt helemaal aan jouw situatie. Maar dat Siteground een goede hosting is is zeker. Het beste domeinnaam om in Nederland te gebruiken is .nl. Als je .nl gebruikt wordt je beter gevonden dan als je .com gebruikt. Het hosting pakket dat ik iedereen zou aanraden is het Growbig pakket. Dit is het middelste hostingpakket van dit bedrijf. Je kunt hier oneindige veel websites mee maken voor maar €9,99 per maand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *