WordPress juiste cms

Wat is een content management systeem

Wat is een Content Management Systeem?

Wat is een content management systeem? Een content management systeem is een systeem waarmee je online content kan beheren. Een CMS is een control paneel waarmee je websites kan maken zonder kennis te hebben van programeer talen. Je kunt al beheerder van de website makkelijk zelf content toevoegen en verwijdern.

Wie gebruikt een CMS

De meeste website op de wereld zijn gebouwd op een Cms. WordPress is hiervan de bekendste 38% van alle websites is gebouwd op WordPress. Dit vinden wij niet gek WordPress is namelijk erg makkelijk te gebruiken er zijn ook veel plugins voor WordPress.

Yoast SEO WordPress

Voordelen van een CMS

Een content management systeem of ter wijl CMS heeft veel voordelen. Je kan makkelijk een website bouwen zonder kennis te hebben van programmeren. Meestal zijn er ook veel handige plugins beschikbaar om het jouw allemaal nog makkelijker te maken. Wij gebruiken voor onze website de Pro versie van Elementor die kunnen wij jullie ook aanraden. Het gemak is gewoon het grootste voordeel aan een CMS.

WPS hide login plugin (1)

Wat is het WordPress CMS?

Het WordPress CMS is het CMS van WordPress.  Het is een voorbeeld van een Content management systeem. WordPress maakt gebruik van PHP en MySQL en is veruit het meest populaire CMS en meest gebruikt.

Waarom het WordPress CMS?

Er zitten extreem veel voordelen van dit CMS. Er zijn nergens zoveel plugins voor als voor WordPress. Met plugins maak jij je website beter of gebruiksvriendelijker. Het is ook erg makkelijk om een website te maken met dit CMS. Iedereen die een beetje ervaring heeft met internet kan het al. Wanneer jij een website wil maken ben je wel hosting nodig. Hiervoor kun je het best de hosting gebruiken van Neostrada. Wij gebruiken deze hosting zelf al jaren voor onze websites en die van onze klanten. Wij hebben hier nog nooit problemen mee gehad.

Wie maakt er gebruik van  WordPress CMS?

38% van alle websites zijn gebouwd op dit CMS. Dit is niet voor niks er worden zoveel sites gebouwd op WordPress omdat je alles kan maken met WordPress. Er zijn extreem veel plugins om je website te verbeteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *