Wat is wordpress

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (content management systeem) Waarmee je websites kan bouwen en onderhouden. Ooit begon WordPress als in een blog, maar WordPress is uit gegroeid tot de nummer 1 CMS. Ook wordt het platform gebruikt door de aller grootste bedrijven. WordPress is dus zeker kwaliteit.

Wie gebruikt WordPress?

Heel veel bedrijven gebruiken WordPress zowel hele grote als kleine. WordPress kun je gebruiken als blog, website of webshop. Het is dus maar net wat je wilt.

Wie maakt WordPress?

WordPress is in 2003 opgericht door Matt Mullenweg het is ooit begonnen in een café. In het beginnen werkten er 5 mensen bij WordPress, maar nu werken er honderden over de hele wereld.

Waarom gebruiken mensen WordPress?

Er zijn  verschillende reden waarom  mensen  WordPress gebruiken. Hier onder leggen wij je het veder uit.

WordPress is gratis

Omdat WordPress gratis is worden er veel verschillende websites mee gemaakt. Je moet alleen wel zelf je website hosten. Je kunt de beste hosting makkelijk vinden via wewebdesign. Het is wel erg belangrijk om een goede hosting  provider te hebben omdat dit ook erg belangrijk is voor je SEO.

Met WordPress kun je alles

Je kunt met WordPress niet alleen een website maken maar ook een webshop of blog. Ook heb je veel handige plugins zoals Yoast SEO. Je kunt zelf verschillende plugins toevoegen om je website te verbeteren. Je kunt zelf een website zelf maken maar ook laten maken.

WordPress is makkelijk in gebruik

Er zijn niet voor niks zoveel websites gebouwd via WordPress. Er zijn zoveel websites gebouwd omdat je makkelijk een website kan bouwen. Vergeleken met anderen is WordPress de concurrenten één stuk voor is. 

Het is makkelijk om hulp te krijgen

Het is erg makkelijk om hulp te krijgen om je website te verbeteren of een probleem op te lossen. Ook  kunnen wij je probleem oplossen via hulp op afstand. Ook zijn er verschillende grote blogs en forums over dit CMS.

Conclusie 

WordPress is met afstand de beste webbuilder in de wereld. Het loopt voor op alles en is één grote stap veder dan de rest.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

ONZE GEGEVENS

Wewebdesign is een site van Blankenvoorde Media

CONTACT FORMULIER