WordPress juiste cms

Wie maakt elementor

Wie maakt elementor?

Elementor wordt gemaakt door een bedrijf in Israël. Het is in korte tijd uitgegroeid tot de nummer een pagebuilder voor WordPress. Je kan deze pagebuilder gebruiken zonder kennis te hebben van programmeren. Het werkt namelijk volgens de drag and drop methode. Je kan makkelijk blokken in je scherm slepen en het aanpassen naar je eigen smaak. Als je nog geen website hebt raden wij de hosting aan van Siteground deze gebruiken wij zelf ook al jaren. We hebben met deze hostingpartij nog nooit problemen gehad. We gebruiken de hosting voor een aantal grote website. 

Elementor-instellingen

Wat is elementor?

Elementor is de pagebuilder voor WordPress. Deze pagebuilder bestaad nog niet extreem lang, maar het is in korte tijd uitgegroeid tot de meest gebruikte pagebuilder. Het heeft meer dan 5 miljoen actieve gebruikers. Het is niet gek dat deze pagebuilder erg populair is het is namelijk extreem makkelijk in gebruik. Je bent geen kennis nodig van programmeren het werkt namelijk volgens de Drag and drop methode.

Elementor-home-pagina-1

Elementor

Deze pagebuilder heeft een gratis versie en een pro versie. Wij gaan het nu eerst hebben over de gratis versie. De gratis versie is prima voor de meeste websites. Je bent alleen wel beperkt tot een aantal blokken. Ook heb je een stuk minder sjablonen als bij de pro versie.

Elementor-pro

Elementor Pro

De pro versie van Elementor is DE pagebuilder voor WordPress. Je hebt heel veel kant en klare websites. Ook zijn alle blokken ontgrendeld, zo kun je een nog betere website maken. Er zit het volgende in de pro pakketen

  • 50+ Pro Widgets
  • 300+ Pro Templates
  • 10+ Full Website Template Kits
  • Theme Builder
  • Form Builder
  • WooCommerce Builder
  • Popup Builder
  • Regular Updates
  • Premium Support

Elementor VS Elementor pro

Wat zijn de verschillen tussen de gratis versie van Elementor en de pro versie. Dat gaan we je nu uitleggen. Met de gratis versie kun jij fantastisch website maken. Ook zijn er een aantal sjablonen klaar. Dit zijn kant en klare website die jij nog kan aapassen met jouw tekst en foto’s. De pro versie is geschikt voor website eigenaren en blog eigenaren die het beste er uit willen halen. Ook is de pro versie erg handig voor WordPress bureau’s zo kunnen wij snellere website maken voor onze klanten. Zo kunnen wij de prijzen laag van. Met de Pro versie heb je toegang tot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *