website laten maken

WordPress Home pagina blog of bericht

WordPress home pagina blog of bericht

”WordPress home pagina blog of bericht? Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Wij denken dat hierover ophef bestaat door de standaard versie van WordPress. Hier staat namelijk een blog bericht als home pagina.  WordPress is ooit begonnen als blog. Het was vroeger erg lastig om de home pagina aan te passen naar een normale pagina.  Dit is tegenwoordig een fluitje van een cent. Je gaat naar instellingen – lezen hier kun jij het makkelijk zelf aanpassen.

home pagina

De home pagina moet als ware een samenvatting zijn van je website. Je kunt met de pagebuilder Elemenetor makkelijk alles aanpassen naar je eigen wens. Dit kan zonder kennis te hebben van programmeren. Deze pagebuilder werkt namelijk volgens de Drag and Drop methode je kunt makkelijk blokken in je scherm slepen. Wij raden je altijd aan om de home pagina te maken met een statische pagina. Er liggen gewoon veel meer mogelijkheden. Je maakt makkelijk je website beter en kunt het meer omzetten naar je eigenhand.

WordPress blog pagina

WordPress is natuurlijk begonnen als blog. Het is een hele lange tijd erg moeilijk geweest om je home pagina te veranderen. in 2007 is een update geweest dat je home pagina ook een statische pagina kan zijn. Erg fijn dus wij zijn namelijk geen fan om een blog pagina als home te gebruiken. Het is namelijk een stuk moeilijker om een samenvatting te geven van je website.

Conclusie

Je kunt het best de home pagina maken met een statische pagina dit is gewoon een feit. Met een statische pagina is gewoon veel meer mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *