WordPress webdesignbureau (1)

WordPress instellingen

Wanneer jij WordPress hebt geïnstalleerd moet je gelijk een aantal instellingen aapassen. Dit is cruciaal voor de vindbaarheid van je webshop in de zoekmachine. Het is erg belangrijk om dit gelijk te doen. Je kan dit soort dingen namelijk snel vergeten, dit kan je veel bezoekers en klanten kosten.

 
WordPress-titel-veranderen

Als je net je website hebt aangemaakt en gebruikt maakt bijvoorbeeld van de hosting van Siteground. Heb jij hier altijd nog wat anders staan. Hier straat automatisch iets over WordPress zelf. Dit kun je aanpassen door te gaan naar instellingen – algemeen dan staat dit gelijk boven aan de pagina.

 

De tijdzone van je website staat als je WordPress installeert verkeerd. Je moet deze hebben staan op UTC+1 Amsterdam. Datumnotatie vinden wij j f y het handigste of ter wel dag/maand/jaar.

WordPress-sturctuur-

Linkstructuur instellingen

De linkstructuur van je website is erg belangrijk voor je SEO. Je moet deze altijd hebben staan op berichtnaam dit is namelijk het best voor je SEO. Wanneer jij een goed SEO hebt ben jij beter vindbaar in Google

Pagina’s en berichten verwijderen

Er worden altijd automatisch pagina’s en berichten aangemaakt in je website. Deze moet je gelijk verwijderen zodat je met een schone lei kan beginnen.

Plugins verwijderen

Er staan altijd ook een aantal plugins op deze kun je het best ook gelijk verwijderen. Ga hiervoor naar plugins – geïnstalleerde plugins, klik op de plugins die er staan eerst deactiveren en dan verwijderen.

WordPress-home-pagina-instellingen-

De home pagina van je website staat automatisch op eerste blog bericht. Het is slim om dit te veranderen naar een pagina. Een home pagina is namelijk meer geschikt voor een home pagina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *