webshop design vernieuwen (2)

WordPress menu

Met een WordPress menu maak je de navigatie van je WordPress website. Een goede navigatie is extreem belangrijk voor je website. Potentiele klanten moeten direct weten welke producten en diensten jij aanbied en hoe zei dat kunnen vinden. Je kunt op WordPress oneindige veel menu’s aanmaken.

 
weergave

WordPress menu maken

Het is erg makkelijk om een WordPress menu aan te maken. Je moet eerst inloggen op je website dan zit je in Admin Ga naar weergave- menu’s. Hier zie je gelijk het hoofd menu staan. Je kunt makkelijk alle inhoud op je website tonen. Bij meest recente staan de pagina’s of berichten die het minst lang op je site staan. Je kunt met de Drag and Drop methode het menu aanpassen naar je eigenstijl. Het is wel extreem belangrijk om je menu goed te ordenen. 

Nieuw menu maken

Het is erg makkelijk om een nieuw menu aan te maken. Op WordPress kun je oneindig veel menu’s maken. Je kunt er uiteindelijk 5 gebruiken. 1 in de Header en 4 in de Footer. Je kunt een menu aanmaken door te gaan naar Weergave – menu’s – of maak een nieuw menu aan. 

Header Menu

Het Header menu is het hoofd menu van je website. Het is ook met afstand het belangrijkste menu. Voor je website is het erg belangrijk dat het Header menu goed werkt.

Footer menu

Het Footer menu gebruik je in de Footer van je Website. Een footer menu hoeft je website niet te hebben. Het licht er maar net aan welke widget instellingen je gebruikt.

Conclusie

Als jij dit blogbericht hebt gelezen weet jij precies hoe je een menu maakt. Ook weet jij waar je op moet letten bij het maken van een menu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *