WPS hide login plugin (1)

WordPress reactie

WordPress reactie

Met WordPress reactie kun bezoekers makkelijk een reactie achterlaten onder jouw WordPress blog. Reactie onder een blog berichten kunnen voor en nadelen hebben. Wij gaan deze voor en nadelen bespreken in dit bericht. Wij gaan ook vertellen waarom wij de reacties uit hebben staan.

Voordelen van aan

Er zijn 5 verschillende voordelen aan reacties aan. De voordelen liegen er niet, eigenlijk zou iedereen zijn reacties aan moeten hebben staan. Er zijn ook enkele grote nadelen maar daar hebben we het later over. We beginnen met:

Interactie 

Interactie met bezoekers is erg belangrijk. Bezoekers kunnen niet alleen klant worden met interactie bouw jij makkelijk een Community op. De discussies die jij krijgt onder een bepaalt blog kunnen erg waardevol zijn. Ook kan Interactie veel klanten opleveren en zo groei jij weer als bedrijf of blog.

Feedback 

Als jij een blog hebt geschreven is het wel fijn wat mensen er van vinden. Mensen die het lezen kunnen namelijk makkelijk zeggen wat beter kan en wat al goed is. Zo besteed jij je tijd beter en heb je meer Interactie met je bezoekers. 

webshop design vernieuwen (2)

Ideeën voor Content

Content is erg belangrijk voor je website. Je wordt met veel content op je website op veel verschillende manieren gevonden. Wanneer jij reacties aan hebt staan kunnen mensen een vraag stellen waar jij weer een blog over gaat schrijven. Ze geven je makkelijk nieuwe ideeën voor content.

SEO 

Niet veel mensen weten het, maar wanneer jij reacties aan hebt staan komt dit je SEO ten goede. Je kunt namelijk gevonden worden op de reacties van mensen. De snelheid van je website moet er niet onderheiden. Daarom gebruiken wij de hosting van Siteground. Deze hosting partij gebruiken wij al jaren en die kunnen wij jullie ook aanraden

Community 

Het bouwen van een community kan handig zijn. Met een grote community heb je een hoog aantal bezoekers per maand. Veel bezoekers betekent veel omzet. Wanneer jij je reacties aan hebt staan kunnen bezoekers reageren dat geeft ze vaak een fijn gevoel. Ze vertrouwen de website vaak beter.

Voordelen van uit 

Wij hebben de reacties al sinds het begin uitstaan. Dat heeft drie verschillende redenen. Er zitten veel voordelen aan reactie maar voor ons wegen deze niet op tegen de nadelen. Vooral niet al je veel maandelijks bezoekers hebt.

Spam 

Spam is een van de irritantste dingen aan reacties. Spam door bots is niet goed voor je website. De spam van de bots ziet er raar uit en je website ziet er onbetrouwbaar uit. Veel van je bezoekers zijn spambots, het is erg irritant om deze reacties elke dag te verwijderen. Het is ook nog is zonde van je kostbare tijd.

Moderatie

Je kunt een anti spam plugin installeren op je website, wij gebruiken hier voor Akismet Anti-Spam. Deze plugins houdt de spam tegen bij je reacties en je contact formulieren. Dit is een erg handige plugin, er is alleen een probleem: Plugins houden niet alle bots tegen. Je kunt dus wel een spam plugin hebben enkele bots komen er alsnog door. Je moet dus alsnog reacties verwijderen.

Hoe zet je het uit

Als jij een bericht hebt geschreven heb jij rechts naast je bericht een balk staan. Scrol naar benenden daar zie je het kopje discussies. Wanneer jij daar geen vinkje hebt staan staat je reacties uit.

Hoe zet je het aan

Wanneer je weer naar berichten gaat vind je hem onder het kopje discussies. Wanneer je op het finkje klikt reacties toe staan. Kunnen mensen reageren onder jouw blog.

Goede plugin voor reactie

Er zijn meerdere goede plugins hiervoor. Wij gebruiken alleen de Akismet Anti-Spam plugin. Deze plugin houd het meeste spam verkeer tegen.

Conclusie

Het aanzetten van reacties kan erg handige zijn op je WordPress website. Er zitten ook nadelen aan, wat voor jouw het slimst is ligt vooral aan je eigen situatie. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *