WordPress juiste cms

Wat kost een domeinnaam bij Yourhosting?

Wat is Yourhosting?

Yourhosting is een Nederlands bedrijf opgericht in 2001 in Zwolle. Zei hosten websites en domeinnamen. Ze hosten nu meer dan 1.1 miljoen websites voor méér dan 160.000 klanten. We gaan het in dit bericht hebben over de verschillende domeinnamen die zei aanbieden. Ze hebben erg veel verschillende namen zoals .nl .com .nu en .eu. 

Welke domeinnamen bieden zei aan?

Ze bieden honderden  verschillende soorten aan. Van .nl tot .online alles is bij hun mogelijk. We gaan er 4 voor jullie uitlichten de .nl, .com .net en .eu. We beginnen bij de populairste

.nl

Wat kost een .nl domein domein bij Yourhosting. Een .nl domein kost bij hun het eerste jaar €1,00 het tweede jaar gaat het terug naar het reguliere tarief. Interesse lees hier meer.

.com

Dit is het op een na meest gekozen domeinnaam van Nederland de populairste is uiteraad .nl. Deze domeinnaam kost het eerst jaar €10,00 euro. Het tweede jaar gaat  het naar het reguliere tarief. Interesse klik hier voor meer informatie.

.net

Dit is ook een domeinnaam die wij beoordelen. Echter raden we het niet aan om dit domein te nemen, omdat .nl en .com veel beter scoren in SEO. Deze domeinnaam kost het eerste jaar €10,00 . Het tweede jaar gaat het over na het reguliere tarief. Wil je meer weten dat lees je hier.

.eu

Dit is een domein die wij gaan beoordelen. Het is niet aan te raden om voor deze naam te kiezen omdat .nl en .com beter scoren in Google. Dit domein kost €8,00 per maand. Het tweede jaar geld het reguliere tarief. Meer interesse klik hier.

Conclusie 

Wij vinden de domeinnamen van Yourhosting ideaal. Het is een van de goedko

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *